Синот на Марина, Милан Лаќа Радуловиќ, побарал Милан Калиниќ да го напушти погребот, бидејќи наводно никогаш не му простил за навредата штои ја кажал на неговата мајка во „Пинкови ѕвезди“ каде актерот беше водител, а Марина дел од жирито.

Милан тогаш ја нарече Марина „милф“ (Mother I’d Like to Fu*k) со цел наводно да и даде комплимент, но тоа предизвика само скандал. Лаќа тој кикс и навреда никогаш не му ги простил на Калиниќ.

„Не знам дали сте слушнале за терминот милф?“ – ја праша Милан Калиниќ збунетата Марина, која рече дека не слушнала и не знае што значи тоа. Тогаш Зорица Брунцлик скокна во одбрана на Туцаковиќ, пишува „Скандал“:

„Мислам дека ова беше навистина грдо, и ако не се извиниш, ќе го напуштам шоуто“ – му возврати Зорица.

Сите членови на жирито ги спуштија своите фотелји во знак на протест, додека Милан се правдаше дека терминот се користи во филмовите за возрасни.

Таа „случајна“ цинична непромисленост го чинеше непријатност на погребот на Марина Туцаковиќ.