ЈЗУ Здравствен дом Куманово ја сподели тажната вест за смртта нa медицинската сестра Наталија Николоска.

– Со длабока тага, Ве информираме дека почина Natalija Nikolovska, медицинска сестра од диспанзерот за вакцинација во Здравствен Дом во Куманово. Споменот за неа ќе остане вечен, порачаа од ЈЗУ Здравствен дом Куманово.