Полицајците во текот на нивната работа гледаат многу чудни и страшни работи, но настан како овој во видеото подолу сигурно не ни сонувале.

На почетокот целиот настан изгледаше сосема нормално, а потоа дознавме дека видеото е од Русија.

Откако полицаецот запре еден автомобил поради светлата и размени неколку зборови во возачот, следуваше шок.

Најдобро погледнете сами што се случи, неколку секунди откако запре автомобилот…