Поранешниот сопруг на Јелена Карлеуша буквално „процвета“ пишуваат српските медиуми.

Станува збор за првиот сопруг на пејачката Бојан Кариќ кој се прослави со бракот со пејачката во 2004 година.

View this post on Instagram

A post shared by Bojan Karic (@bojankaric)

Парот беше во брак се на се три месеци, а по три години подоцна тој се ожени со сегашната сопруга Маша со која има две деца.

View this post on Instagram

A post shared by Bojan Karic (@bojankaric)

Јавноста на големо овие денови ги споредува двете „плавуши“ и едногласно му порачаа на Бојан дека сегашната сопруга е поубава од Карлеуша.

View this post on Instagram

A post shared by Bojan Karic (@bojankaric)

View this post on Instagram

A post shared by Bojan Karic (@bojankaric)

Сепак сами проценете која подобро му стои.

View this post on Instagram

A post shared by Bojan Karic (@bojankaric)