Немања Јовановиќ, кој исчезна на 13 мај околу 23 часот во близина на Белград е пронајден обесен во шума.

Јовановиќ се вратил од работа околу 19 часот на 13 мај, по што излегол околу 22.30 часот од дома, по што пак се вратил во станот. Потоа повторно излегол околу 23 часот и му се губи секоја трага.

Зад себе ги оставил сопругата и бебето кое има само година ипол.