Годината што доаѓа ќе биде многу поуспешна од претходната, се согласуваат сите астролози и нумеролози. Ѕвездите ќе ни бидат повеќе наклонети во следните 12 месеци и ќе имаме многу можности за личен и деловен напредок.

Во однос на положбата на ѕвездите и планетите, за секој знак има одреден период, но и датум во годината кој е поповолен од останатите.

Обележете ги овие денови во црвено и сето она што долго време сте планирале да го започнете, добро би било да започнете на овие датуми.

Според нумерологот Сергеј Ланг, тие се најсреќни во 2022 година:

Овен: 18 март и 27 октомври

Бик: 3 и 13 мај

Близнаци: 30 мај

Рак: 11 јули

Лав: 31 јули и 21 август

Девица: 16 февруари и 3 април

Вага: 22 октомври и 16 мај

Шкорпија: 18 ноември и 30 декември

Стрелец: 19 јануари и 23 ноември

Јарец: 8 јануари и 26 септември

Водолија: 8 март и 4 јуни

Риба: 12 април и 9 мај