Голем масовен митинг вечерва во скопската општина Кисела Вода одржува опизициската ВМРО-ДПМНЕ. Според слободни проценки, на собирот присуствуваат неколку илјади граѓани.

– ❤️ Е, ова е мојот горд народ, мојата Кисела Вода, моќна – БАСТИОНОТ НА СКОПЈЕ И МАКЕДОНИЈА! ⚫️🔴 Да живее ВМРО-ДПМНЕ, Да живее Македонија, повторно горда!, порача градоначалникот на Кисела Вода од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Орце Ѓорѓиевски.

default
default