Вечерва во Тетово кај местото Мема се случи убиство.

На терен се полициски службеници. Според информациите на ТВ21, жртвата е маж со иницијали Р.Т., на возраст од околу 40 години.

Се уште нема официјални информации за случајот. Во продолжение и први фотографии од местото на убиството: