Трансродовата пејачка Електра Елит гостуваше во емисијата со Драган Маринковиќ Маца и во оваа прилика истакна дека српските претставници „експлодирале“ на сцената, како и дека целиот свет сега ги знае зборовите на песната „Локо, локо“, но и дека нејзините обожаватели и сугерираат и таа да се обиде на овој музички натпревар.

Сепак, сè додека не го стори тоа, таа продолжува да се занимава со кариера на пејачка во Србија, но со и најстариот занает во Швајцарија.

„Го изградив името Електра Елит таму како елитна проститутка, а тука како пејачка. Јас сум регистриран таму и цело време додека сум тука платата ја земам од Швајцарија. Електра откри и каков приход има од најстариот занает.

„Не би била тоа што сум ако не беше занаетот! Секое утро ја бакнувам улицата каде што одам во мојот салон каде што работам и каде им издавам соби на пријателите. Сега, Романките и Бугарките направија хаос, ги турнаа цените, тие ги спуштија на 150 франци, а кај мене нема ниту кафе под 500 евра“ – рече таа и додаде дека клиентот за еден час со неа треба да плати од 800 до 1000 франци. Електра откри и дека во Швајцарија постои „училиште“, поточно работилница за проститутки и откри дека таа и Бразилките немаат макроа.

„Има девојки кои работат за макроа, но се знае дека се угнетувани и дека сите пари одат за нив. Таму сум 21 година, имам многу редовни клиенти и нека се знае – нема пари од богатите. Но, затоа имав работници во фабрика кои земаа кредит од банка за да бидат интимни со мене. Женети работници, само женети луѓе доаѓаат таму“ – вели распената проститутка Елит Електра.

📷

📷

📷

📷