Познатата пејачка Дијана Диди Јанковиќ се породи пред само пет месеци, но тоа воопшто не би се рекло врз основа на она што го покажа.

Нејзиното извајано тело изгледа подобро од кога и да било, што јасно го покажува нејзината последна фотосесија, како дел од еротскиот фотоедиторијал со кој пејачката ги остави своите обожаватели со падната вилица.

Диди се фотографираше разголена, особено нагласувајќи го својот голем, мазен, заоблен задник, во кој длабоко се врежала лентата од танга костимот. Пејачката на фотографијата ја означила и популарната старлета Ким Кардашијан, со оглед на тоа што таа е во ист фазон како неа.

Секако, коментарите и комплиментите не престануваат, а нејзините следбеници воодушевени од раскошната глетка не можат да ги симнат „влажните погледи“ од расната „тетка“.

Ако ви се бендиаса нејзината поза, еве уште неколку други што пејачката ги направи, па ги предочи, ако не друго, колку за да „исплакнете очи“.