Според фотографиите во Хрватска на море била уште една позната Македонка. Популарната фитнес инструкторка и мотиватор, Ана Стојанова.

Па така расоблечена во мини бикини, подкачена карпа и фатена за борова гранка, покажа што е тоа и „предна“ и „задна“ танга!

Таа има 24 години, вајано тело, обликувано со мускулна маса и бујни облини. Речиси секојдневно постира фотографии на социјалните мрежи на кои ги покажува своите вежби од нејзината фитнес програма, но и нејзиниот сексапил и привлечност се магнет не само за љубителите на вежбањето и здравиот живот.

Ана Стојанова инаку е девојка која уште пред повеќе од седум години почнала да се занимава со фитнес заради здравствени причини.

Еден вид прирачник со кој, како што самата умее да каже, сака да им помогне на сите на кои им е здравјето загрозено со вежбање да го доведат во нормала, а сите други да научат како да водат здрав живот!

Постирајќи ги своите фотографии и видеа покрај програмата за здрав живот, Ана ги буди скриените мечти и мами воздишки со своите телесни атрибути…

Нејзината програма за здрав живот, секако! Можеби затоа некои и велат дека Ана е македонската Станија?