Семејството е најголемото богатство кое го имаме, тоа е тука и во убавите и во потешките моменти од нашиот живот.

Членовите на семејството се оние кои не охрабруваат, поддржуваат, ни помагаат, оние на кои секогаш може да сметаме во секое време, невреме.

За македонската пејачка, Антониа Гиговска семејството е нејзиното најголемо богатство, а воедно и нејзината најголема поддршка за време на нејзиното учество во регионалното музичко шоу „Пинкови ѕвездички“.

Гиговска е активна на социјалните мрежи каде редовно објавува фотографии од нејзините активности, музички проекти, рекламира одредени производи, но многу ретко ги покажува членовите на нејзиното семејство.

Сепак, Антониа направи исклучок, на својот „Инстаграм“ објави селфи од лифт со нејзиниот брат Дарко Гиговски.

Имено, Антониа и Дарко позираат пред огледало, а талентираната пејачка му посвети емотивна порака.

„Ти си брат како никој друг“, напиша таа до објавата.

Фотографијата собра над 5000 лајкови, а под истата се нижеа позитивни коментари.