Пејачката Сања Стојановиќ се појави на музичкиот натпревар „Гранд Ѕвезди“ во 2007 година, каде стигна до финалето, но наместо да пее, почетокот на нејзината кариера го означи интимна снимка, по што се повлече од јавноста.

– Моето пеење на натпреварот некако падна во сенка поради таа снимка, па луѓето дури и не знаат како пеам и како работам – рече пејачката за шоуто „Гранд магазин“ и откри низ што минуваше тогаш.

– Кога се појави видеото, посакував да ме нема. Не знаев како да реагирам на новинарски прашања и новинари на дваесет години, затоа се повлеков. Полесно ми беше да исчезнам, да ме нема и никогаш повеќе да не пишува ништо за мене – рече Сања и додаде:

– Беше голем срам, но Боже мој. Никогаш не убив никого, никој не страдаше поради мене, што сега?! Од земјата не можам да исчезнам и да ме проголта,завршува поранешната „Гранд“ пејачка.

📷

📷