Се појави ново видео од Теа Таировиќ од еден нејзин настап.

Пејачката и некрунисана кралица на бакшишот на српската естрада Теа Таировиќ повторно е актуелна на социјалните мрежи поради едно видео од настапот на кое таа се симна од бината и танцува пред гостите.

Сите се собраа околу неа и почнаа да ја снимаат со своите телефони, но гостинот кој беше најблиску кога таа играше не се ни обиде да се оддалечи за „цела Теа“ да влезе во кадар.

Наместо тоа, во крупен план се гледаат само нејзините бујни гради и задникот додека изведува стомачен танц.

Погледнете:

View this post on Instagram

A post shared by 🎵🎵Bio/la sam tu🎵🎵 (@muzika_biosamtu)