Хрватската пејачка и водителка Сања Долежал (58) гостуваше во подкаст, во кој зборуваше за непријатната сцена што се случи во 2004 година. Таа се присети на сцената во првото дневно ток -шоу во Хрватска, „Сања“, кое го водеше на РТЛ, и ситуацијата кога младиот Дино Јелусиќ, барем така изгледаше, гледаше во нејзините гради.

„Тој не гледаше во моите гради, туку во картичките со прашања, кои ми беа на колена. Беше прекрасно дете, а сега порасна во светски познат музичар, за што сум исклучително среќна “, рече Сања.

Сепак, пред две години, самиот Дино се сети на тој настан и видеото што го сподели и славниот Чарли Шин.

„Сигурен сум дека сите го видоа ова видео во еден момент, стана вирално пред неколку години. Време е да откриете кое е тоа дете. Тоа сум јас. Во 2004 година, гледав во гради “, напиша Дино, кој тогаш имаше 12 години.

Денес, Дино е многу успешен пејач со меѓународна кариера.