Ивана Николиќ, членката на групата „Хјурикејн“ е фатена во опуштено издание. Имено, пејачката била следена од екипата на „Папарацо лов“ додека ги извршувала своите обврски низ градот.

Како што неодамна се пишуваше, убавата девојка е во љубовна врска со кошаркарот на Црвена звезда, Мајк Цирбес, но пејачката не ги потврди овие наводи. Ивана пред зградата во која живее ја пречекало комбе, кое ја однело во козметички салон на ласерски третман.

Нешто подоцна, Николиќ посетила друго студио за разубавување, а потоа со такси тргнала до својот стан.

Бидејќи немала динари со себе, Ивана излегла од возилото, застанала кај менувачницата и си разменила евра, а во таа прилика покажала како изгледа кога не е целосно намонтирана, како што е обично.

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸