Иако сите знаеме дека дел од омилените овошни сокови не се толку здрави (а ниту толку овошни), и натаму сакаме да ги пиеме.

Меѓутоа, откако ќе видите како се произведува овошен сок во фабрика во една арапска земја, ќе размислите два пати пред да се напиете…

Секојдневно конзумираме производи купени од маркети или од други места, но никогаш не можеме да бидеме сигурни во производот кој ни е понуден.

Едно е сигурно, откако ќе ги погледнете овие шокантни фотографии, за тоа во какви услови се произведуваат некои пијалаци, никогаш нема да ви текне повеќе да конзумирате од нив.

📸

📸

📸