Весна и Џоле Џогани со синот Андриан и ќерката Лаура се сместиле во луксузен хотел во Будва каде што се редовни посетители и не штеделе пари за да уживаат и да создадат атмосфера за паметење за нивните наследници.

– Тие се тука секоја година. Дури и нормалните луѓе се опуштени. Овој хотел е премногу скап. За седум дена би требало да одвојат над пет илјади, но мислам дека тоа не им е проблем штом се тука. Џоле и Весна се како тинејџери. Не се одвојуваат еден од друг, постојано одат заедно да се капат. Нивните деца се големи. Синот е вистински дечко, а ќерката е уште мала, но личи на Весна – вели една постара госпоѓа која ја најдовме на плажа и додава:

– Не штедат на пари. Многу девојки го гледаат Џоле. Кој би му дал 60 и повеќе години. Како млад човек е тој. А Весна е навистина убава жена. Џоле не се одвојува од неа, би рекол дека е љубоморен. Не треба да пушти таква жена да си оди.