На социјалните мрежи кружи фотографија од Нови Сад, која на прв поглед ги замрзна сите.

Имено, како што може да се види на снимката, на улица по дебел минус се движел млад човек во шорцеви, маица и папучи.

А под неа почнаа да се редат коментари, погодувајќи што го натерало да излезе на улица вака облечен:

– Не отиде во аптека сигурно, го знам тоа, сигурно се работи за некој облог…

– Дошол човекот на одмор од Русија, па сега „лагано“ тука…

– Отишол да уплати тикет…