Скопјанка, сопруга на политичар извршила самоубиство, фрлајќи се од зграда во Чаир, дознава 24 Инфо.

Од МВР потврдија дека е пријавен случајот, но согласно договорот со Здружението на новинари на Македонија не даваат информации.

Трагедијата се случила околу 17.30 часот на улицата Лазо Трповски кај “Маркет Принц”.

Како што изјавија очевидци, жената се фрлила од 5 -ти кат и паднала врз автомобил “голф”.