На социјалните мрежи се појави грозоморно видео снимено на патиштата во Босна и Херцеговина.

Судејќи според податоците од камерата за видео надзор, видеото е направено на 17-ти март годинава во попладневните часови.

Како што се гледа на видеото, детето сака да ја помине улицата. Во моментот кога тргнало не погледнало лево, на што наишол автомобилот Голф 2.

Имаше удар, па веднаш и крик. Наскоро соседите дотрчаа. Предупредуваме дека видеото е вознемирувачко.