Софија Вергара (49) и во петата деценија од животот важи за една од најубавите актерки во Холивуд, а тоа го потврди и со фотографијата објавена на својот инстаграм-профил.

На споменатата фотографија, Вергара позира со својата 20 години помлада внука, а во преден план се нивните „заднини“.

А дали можете да одредите која од двете дами е внуката, а која тетката, проценете сами: