Срцето на нашата пријателка Натали престана да чука. Таа ја нема од нашите очи, но никогаш од нашите срца.

Последниот здив го повлече во Дубаи каде што живееше и работеше во последните 7 години. Сите вие ​​кои сакате да го поддржите нејзиното семејство и да и помогнете, нејзиното беспомошно тело да биде пренесено назад во нејзиниот дом во Македонија, може да донирате на следниот линк креиран од членовите на нејзиното семејство.

Нејзината душа нека почива во мир.

Ова е текстот кои го напиша братот и пријателите на Натали Јаневска. Натали последните седум години живеење во Дубаи , Обединетите Арапски Емирати каде и почина изјави братот

Линк за донации

https://www.facebook.com/photo?fbid=10226200980595587&set=a.10205752967128030

https://www.paypal.com/paypalme/sendnatalihome?fbclid=IwAR0SDHf9ZfAy83maeJTR94jRCPiNSDIdJMiefdRYUGmx5LBS9-L7zTWSfwc