Дете падна од балкон од зграда во населбата Христо Узунов во Охрид.

Детето е пренесено во болница со многу скршеници.

Според порталот „Охрид1.мк“ се работи за мало девојче кое паднало од шести кат.

Повеќе информации се најавуваат наскоро.