Веста дека Ламбе Алабаковски стои позади палењето на бугарскиот клуб во Битола предизвика големи реакции на твитер мрежата.

Мрежата „гори“ од коментари, а твитерџиите и овој пат се поделени, дел го осодуваат инцидентот, а друг дел даваат поддршка за Алабаковски.

Ги пренесуваме најинтересните и најзабавните твитови:

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸