Како што дознава „Блиц“, познатиот спортски коментатор Милан Бошковиќ бил пријавен од сопругата Бошковиќ Јелена (38) дека ја претепал во станот.

Бошковиќ (46) полицијата веднаш го пронашла и била донесен полициска станица, каде следува понатамошно постапување согласно законот.

Инаку, Милан и Јелена имаат син кој парот го доби во 2013 година.

– Тоа се убави работи и многу логични кога имате толку години колку што имам јас и тоа значи дека го фаќаш последниот воз, а Јелена е во вистинското време, бидејќи има триесет години – ниту прерано ниту предоцна. Имајќи предвид дека и двајцата сме остварени луѓе, тоа е очекуваниот редослед на настаните. Не брзавме и мислиме дека не треба да брзаме за тој чекор, иако многумина ја прават таа грешка “, рече тогаш Милан Бошковиќ.