Сања Кужет, водителката на музичкиот натпревар „Ѕвездите на Гранд“ важи за една од најубавите жени во Србија, но малкумина знаат каква убавица е и нејзината сестра.

Во една прилика, на социјалната мрежа Инстаграм, Сања ја покажа својата сестра и може да се забележи дека нивната убавина навистина им е во гените.

Тогаш Сања беше придружувана од нејзината сестра на концертот на Марија Шрифовиќ во Центарот Сава, каде што направија селфи, позирајќи со широка насмевка на лицето.

Сестрата на Сања има руса коса но се забележува дека и двете негуваат природен изглед.