Македонскиот репрезентативец Езгјан Алиоски вчера имаше блиски борби со португалските фудбалери, а најмногу можеше да настрада Диого Жота.

Алиоски и Жота влегоа во конфликт на теренот, при што врескаа еден на друг и се приближија премногу блиски.

Ова ги инспирираше дел од фановите кои објавија видео од нив двајца, додека во позадина свири песната „Еден бакнеж“ од Дуа Липа.