Картонските полицијаци со кои се пофали полицијата дека имале позитивно влијание врз тетовци и гостиварци пот итно да се преселат на Камениот мост во Скопје. Секако, против истите тие несовесни гостиварци.

На Твитер викендов масовно се споделуваат фотографии од гостиварец кој со своето возило минува по Камениот мост во центарот на Скопје.

Ваквиот негов потег наиде на негодување на скопјани, кои, според објавите, очекуваат Министерството за внатрешни работи (МВР) да реагира и да го пронајде возачот врз основа на регистарските таблички на возилото.