Поранешната учесничка во музичкото натпреварување на „Ѕвездите на Гранд“, Катарина Јовановиќ важеше за една од најзгодните и најатрактивните пејачки кои се појавија во ова музичко натпреварување кое е доста популарно и во Македонија.

Освен со гласот, Катарина за време на настапите во ова натпреварувачко шоу секој викенд пленеше и со својот секси и атрактивен изглед.

Додека учествуваше на Гранд, нејзин ментор беше Јелена Карлеуша, а Катарина „исчезна“ од медиумите по завршувањето на шоуто во 2019 година.

Таа продолжува да настапува, а неодамна гостувајќи во една емисија откри дека предавала англиски јазик на луѓе од Кина. Во коментарите многуммина напишаа дека не ја препознаваат Катарина и дека е видно здебелена, а некои се сетија на нејзиниот моќен вокал.

Погледнете како таа изгледа денес, многу поразлично од пред три години кога ги привлече сите погледи на сцената на „Гранд“:

📸