Неколку дами учествуваа во задача во која требаше да го нацртаат за нив идеалниот пенис.

Од прибор имаа блок за цртање, линијар, агломер и разни боички.

Некои од нив повеќе од весело ја прифатија задачата.

-Е ова е работата која најмногу сакам да ја правам – да цртам пениси, рекла една од жените.

Поледнете го ова видео кое ќе ве насмее, а можеби и ќе ве исплаши…