Весникот „Ново Издање“ на социјалните мрежи објави видео кое веројатно може да се нарече видео на денот.

Видеото покажува чин на храброст или целосно лудило на граѓанин на Украина кој се обидува да запре руски воени возила кои минуваат низ центарот на градот Мелитопол.