Млад брачен пар од САД , најдоа велигденско јајце, старо околу 9 години, па решија да го скршат да видат како изгледа внатре, но штом го направија тоа се покајаа.

Снимката објавена на Јутјуб, а она што го видоа во јајцето, ги згрози, јајцето беше целосно зелено и мувлосано, а и ужасно мирисало.

Погледнете ја нивната реакција.