Маж во БиХ беше уапсен откако во кафуле ги сретна судиите од судот во Требиње и почна да „урла“ на нив.

Небојша Вуксановиќ на Фејсбук објави видео откако ги растера судиите кои седеа во кафуле, а според него требало да бидат на работно место во 10 ласот и 30 минути.

Видеото за еден ден има над 47.000 лајкови и повеќе од 15.000 споделувања, а зошто е тоа така погледнете и сами.