Вики Миљковиќ важи за една од најширокоградите пејачки на естрадата, па популарната Вики и на 50 годишна возраст сака да ги истакнува атрибутите кои важат за нејзина силна страна во физичкиот изглед.

Така беше и на еден од нејзините последни настапи, каде настапува заедно со победникот од популарното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ Нермин Ханџиќ, чија менторка беше Миљковиќ.

Претерано или не, Миљковиќ (не)намерно се реши да ги „почести“ присутните со отворено деколте каде погледот неизбежно завршуваше во нејзините големи гради.

Како тоа изгледаше, погледнете на видеото…

View this post on Instagram

A post shared by estrada nastupi (@estrada.nastupi)