Камера во такси го снимила моментот кога жена која се качила во такси за да биде однесена во болница за да се породи, се породила на задното седиште.

Таксистот очигледно имал искуство со пораѓање жена, бидејќи цело време и кажуваше на жената што да прави и ја бодреше.

33 годишниот таксист Луис Леонардо ги земал патниците наутро во 5.30 часот на 13 јули, со намера да ги однесе во болница за да жената се породи, но во текот на патувањето жената родила здраво бебе на задното седиште.

Мажот кој беше во придружба на жената која што се породи не можеше да им поверува на своите очи.

Во видеото се слуша како човекот вели дека нема пари и мислев дека ова нема да се случи.

Но таксистот вели дека патниците треба да му дадат некој екстра долар поради тоа што жената се породи во неговото возило.