Српската пејачка на снимањето на „Ѕвездите на Гранд“ се појави само по сако.

Стајлингот на Вики Миљковиќ на снимањата на „Ѕвездите на Гранд“ секогаш е пристоен, а денес пејачката шокираше откако се појави само по сако.

Вики на време пристигна на снимањето, а новинарските екипи ја пречекаа и веднаш почнаа да ја фотографираат.

Пејачката носеше кратко мини здолниште, сако под кое најверојатно имаше само градник.