Водителот Марко Новески и енговата сопруга Цена станаа родители.

Парот доби близначиња Вања и Веда.

„Добредојдовте Вања и Веда и фала ти Цена што ми го оствари најголемиот сон. Те сакам“, напиша Марко.

Добредојдовте Вања и Веда и фала ти Cena што ми го оствари најголемиот сон ❤️❤️❤️ ТЕ САКАМ ❤️❤️❤️

Posted by Marko Noveski on Tuesday, April 23, 2024