Од 23:00 часот на магистралниот пат А3 Битола-Ресен, кај превојот „Ѓавато“, поради случена сообраќајна незгода, сообраќајот е во прекин, информира АМСМ.

Очекуваме детали од МВР, според очевидци се работи за тешка сообраќајна несреќа.