ВОНРЕДНА ВЕСТ: Се запали Ковид центарот во Тетово- снимките се страшни

Вонредна вест која штотуку пристигна и за која нема повеќе детали засега.

Гори ковид центарот во Тетово. Се надеваме дека нема жртви.

Тетово е град кој е меѓу првите со број на хоспитализирани пациенти.

– Пред неколку моменти имаше експлозија во модуларната болница во Тетово. Алсат успеа да обезбеди видео на кое се гледа дека пожарот ја зафатил модуларната болница, објави Алсат.

Повеќе информации во текот на вечерта.