Со помош на овој генијален трик ќе им помогнете на ружите повторно да пораснат и ќе можете долго да уживате со нив.

Компирот, на ружата и ги дава сите потребни витамини за побрзо да порасне и да цвета што подолго.

Потребни ви се – исечена ружа, компир, пластично шише, земја и саксија.

Постапката погледнете ја во видето подолу…