На 39-годишна возраст почина Ајдин Сејдини.

Колегите, најблиските соработници, пријателите и фамилијата се простуваат од Ајдин Сејдини, кој за жал ја загуби најважната битка со тешката болест.

Дуке ни беше пријател и голем поддржувач од нашето започнување со работа, човек кој ќе служи како репер на заедништво, пријателство, блискост, поддавање рака во најтешко и човек кој ги почитуваше сите етникуми без разлика на вера и нација!

Почитуван пријателе, почивај во мир, ќе те паметиме вечно!, објави порталот Порта.мк.