Тие не бараат љубов до крајот на животот, одамна престанале да веруваат во бајките за принцот на белиот коњ. Добро знаат што сакаат, дури и ако тоа не сакаат да си го признаат на себе.

Маж кој сака да заведе мажена жена треба само со три чекори да ја увери дека тој е оној кој ќе и ги исполни сите желби.

1. Закачање

За почеток треба да направите привлечност. Алузиите на се*с се најдобар начин бидејќи се се врти околу тоа. Не мора да тоа внимателно да го правите, но немојте да бидете вул*арни или пе*ве*зни.

2. Направете да се чуствува убаво

Повеќето мажени жени не се чуствуваат привлечно – еден маж во нивниот живот се зема здраво за готово и одамна престанал да и дели комплементи.

Исто така, особено ако родила веројатно е самокритична околу своето тело. Шармирајте ја со едноставен комплимент, но морате да бидете внимателни и искрени. Таа повеќе не е дете па тешко ќе падне на зборовите „имаш прекрасни очи“. Подобро да и кажете дека изгледа „опасно сек*и во тие хеланки“.

Пофалете им ги градите, или косата или било што, важно е само да ги пофалите тоа што навистина сметате дека е сек*ипилно на неа и тоа да го изведете пристојно, а доволно „валкано“.

3.Опуштете ја и докажете колку сте дискретни

Вие не губите ништо, но таа ризикува се. Дајте и до знаење дека не барате сериозна врска и уверете дека сте дискретни.

Можете и да ги употребите зборовите „ Толку си сек*и што иако не сакам врска со тебе, не можам да престанам да размислувам како со прсти го допирам твоето тело“.

Покажете дека знаете вистинска пре*уба, како би размислувала за жежок оргазам кој ќе и пружи задоволство, а не скандал или ризик.