СТАТИЈАТА ПОЧНУВА ВЕДНАШ ПОД РЕКЛАМИТЕ!

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА! НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ ВИ НУДИ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА БАНЕР РЕКЛАМИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА 50% ПОПУСТ! ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И ДАЈТЕ МУ КРИЛЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС

СО САМО ЕДЕН КЛИК И ЛАЈК НА НАШАТА ОФИЦИЈАЛНА СТРАНИЦА МОЖЕ ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАЈНОВИТЕ И НАЈБРЗИ ВЕСТИ ОД МАКЕДОНИЈА, БАЛКАНОТ И СВЕТОТ! БИДЕТЕ ПРВИ ИНФОРМИРАНИ СО САМО ЕДЕН КЛИК!

Шокантна вест од Словенија вечерва го згрози Балканот: Полициски инспектор силуван на забава!

Словенечките медиуми попладнево излегоа со шокантна вест во која тврдат дека полициски инспектор бил сексуално злоставуван на прослава.

Како што објави nova24tv.si, во центарот на последниот инцидент во Словенија е полицаец, поточно полициски инспектор.

– Неофицијално дознаваме дека полицискиот инспектор бил на забава на која бил сексуално злоставуван и дека на таа забава имало дрога, објави nova24tv.si.

– Можеме само да потврдиме дека љубљанската полиција постапува по сомнително кривично дело од областа на неовластени дроги. Во врска со ова, полицијата воведе и внатрешна безбедносна процедура, велат од љубљанската полиција за споменатиот портал.

На прославата наводно интервенирала и полицијата поради употреба на дрога и сексуални оргии. Се наведува дека полицискиот инспектор бил силуван и затоа е во нестабилна здравствена состојба.