Македонската мисица Кристина Димитриевска го привлекува вниманието каде и да се појави, како со својата убавина така и со својата харизма, а многумина ја нарекуваат „скромна“ девојка.

Освен тоа што често добива комплименти за нејзиниот изглед, Кристина доби и неколку титули за мисица.

Таа често е активна на социјалните мрежи каде што редовно често објавува фотографии од своите професионални активности и ангажамани.

Македонската мисица редовно добива комплименти за нејзиниот изглед, а овој пат покажа како изгледа без грам шминка.

Имено, Кристина имаше храброст да се покаже во издание во кое можеби нејзините колешки не би се покажале.

Димитриевска во кусите приказни на „Инстаграм“ објави селфи во природно издание односно без шминка и филтери.

„Добро утро“, напиша мисицата покрај фотографијата.

Нејзините следбеници сигурно ја опсипале со позитивни коментари за нејзината природна убавина.