Борис Тот, со емотивна порака се прости од братот Денис Тот кој денес почина на клиниките во Скопје.

Хрватскиот ракометар и член на Бутел почина на 27-годишна возраст сé уште под неразјаснети околности.

– Прерано нѐ напушти, драг мој почивај во мир. Ништо нема да биде исто без тебе, напиша на Борис Тот на Фејсбук.

Сочувство до семејството по повод смртта на Денис Хот изразуваат голем број македонски, хрватски, како и клубови и ракометари од целиот регион.