Пејачката детално откри што се случувало на свадбата на која пеела. Учесничката на музичкиот натпревар Ѕвездите на Гранд, Јелена Проле раскажа за непријатностите што ги доживеала.

Имено, Јелена откри дека оженет маж не се одвојувал од неа на свадба на која таа пеела, поради што неговата сопруга полудела, го извадила прстенот од раката и побегнала.

На свадбите се случуваат секакви работи. Еден тип цела вечер се лепеше за мене, беше оженет… Секогаш сум фина, насмеана, се трудам да ја избегнам секоја непријатан ситуација. Во еден момент се појави неговата сопруга и го фрли прстенот на земја, пред него и си замина“ – изјави Јелена.

Самата не можела да поверува што се случило пред нејзините очи, па и денеска вели дека тој настан ќе и остане врежан во сеќавањето до крајот на животот.

– Човекот стои пред мене. И тој и јас во шок. Тоа беше најголемиот шок за мене – изјави таа.