Весна Ѓогани објави ново видео на социјалната платформа ли е мрежа ли е, Тик – Ток, кое предизвика бројни коментари.

Пејачката го демонстрираше својот се*си танц од кујната, а додека се кршеше и пееше, на себе носеше сатенски фустан и преку него наметнат раскопчан џемпер.

Арно ама, во еден момент џемперот спадна, па го откри широкото деколте и во него бујните „немирни“ гради.

Весна не успеа да ги сокрие, а уште помалку да ги смири, па на своите следнбеници им приреди вистински се*си шок, со разиграните гради на Тик – Ток.

Разбирливо следуваа безброј коментари за нејзиниот изглед, најмногу од оние дека и покрај годините, не само со песна, туку има и со што друго да се пофали Весна.

View this post on Instagram

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)