Српската пејачка Маја Николиќ одлучи да го покаже своето тело, кое очигледно не го довела до совршенство како многу нејзини колешки врснички.

Фотографијата во костимот за капење покажува целулит, вишок кожа на рацете и нозете, како и неколку слоеви маснотии на стомакот.

Пејачката очигледно не сака, за разлика од нејзините многубројни колешки, со фотошоп и да создаде лажна слика за себе.

Маја доби пофалби за ваквата постапка и коментари дека е една од ретките која ја покажува реалната слика од тоа како навистина изгледа, за разлика од бројни нејзини колешки на естрадата.

Така, таа одлучи да го покаже своето вистинско издание и очигледно не се кае.

📷