Меѓу преживеаните во кобната несреќа во Бугарија е и парот Лулзим Сулејмани и Медина Лутфиу.

Тие за среќа успеале да излезат од автобусот кој бил зафатен од пламен, пренесува Индексонлајн.

Двајцата се во болница во Бугарија и се во добра здравствена состојба.